Rotoli di tacchino al Gorgonzola

Rotoli di tacchino al Gorgonzola

4.1 27 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 porzioni

Składniki

  • 10 fettine di tacchino
  • 1 scalogno
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 200 g di spinaci baby freschi lavati ed asciugati
  • 250 g di Gorgonzola a pezzi
  • 700 g di acqua
  • 150 g di latte
  • 20 g di farina tipo 00
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1637.2 mg
Białko 53.4 g
Kalorie 2599.2 kJ / 621.2 kcal
Tłuszcz 39.6 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 17.1 g
Węglowodany 11.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...