Rotoli di tacchino al Gorgonzola

Rotoli di tacchino al Gorgonzola

4.2 25 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 porzioni

Składniki

  • 10 fettine di tacchino
  • 1 scalogno
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di spinaci baby freschi lavati ed asciugati
  • 250 g di Gorgonzola a pezzi
  • 700 g di acqua
  • 150 g di latte
  • 20 g di farina tipo 00
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 621.2 kcal / 2599.2 kJ
Białko 53.4 g
Tłuszcz 39.6 g
Węglowodany 11.7 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 17.1 g
Sód 1637.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...