Filetti di salmone in salsa di acetosa

Filetti di salmone in salsa di acetosa

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 10 g di radice fresca di zenzero a fettine
  • 100 g di foglie di acetosa
    100 g di spinaci baby freschi
  • 40 g di burro
  • 50 g di vino bianco
  • 500 g di fondo di pesce
  • 600 g di filetti di salmone fresco a cubetti
  • 1 cucchiaio di succo di limone
  • ½ cucchiaino di sale + q.b.
  • 2 cucchiai farina
  • 3 cucchiai di acqua
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 150 g di panna acida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 31 g
Kalorie 1836 kJ / 439 kcal
Tłuszcz 29 g
Błonnik 1.1 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...