Solomillo de cerdo al ajillo en papillote

Solomillo de cerdo al ajillo en papillote

4.5 387 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones

Składniki

  • 2 solomillos de cerdo (aprox. 700 g)
Aliño
  • 6 ramitas perejil fresco
  • 4 dientes de ajo
  • 1 cucharadita de sal
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 30 g de vino blanco
Salsa
  • 3 dientes de ajo
  • 100 g de puerro (solo la parte blanca en rodajas)
  • 40 g de aceite de oliva virgen extra
  • 150 g de vino blanco
  • 1 hoja de laurel seca
  • 1 pastilla de caldo de ave
  • 100 g de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 36.86 g
Kalorie 1524 kJ / 365 kcal
Tłuszcz 23.92 g
Błonnik 0.04 g
Węglowodany 0.47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...