Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de carcasa de pollo en trozos de aprox. 5x5 cm
- 600 g de agua
- 300 g de pechuga de pollo sin piel, en trozos de 2 cm
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 236 kJ / 56 kcal
- Białko
- 10.84 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 1.45 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de verduras tradicional (sin sofrito)
50 min
Caldo de verduras
35 min
Caldo de pollo con jengibre
1h 45 min
Caldo de gallina
1h 10 min
Caldo de carne (pollo o ternera)
40 min
Sopita de arroz
20min
Puré de arroz y calabacín con pavo
20min
Sopa de pollo con tapioca y yema de huevo
15min
Caldo de pescado
45 min
Caldo vegetal
35 min
Caldo base
55 min
Caldo de ave y jamón
1h 5 min