Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de carcasa de pollo en trozos de aprox. 5x5 cm
- 600 g de agua
- 300 g de pechuga de pollo sin piel, en trozos de 2 cm
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 236 kJ / 56 kcal
- Białko
- 10.84 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 1.45 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caldo de carne (pollo o ternera)
40min
Caldo con ternera y verduras
1hod. 10min
Caldo de pescado
45 Min
Caldo de pollo con jengibre
1hod. 45min
Sopa de pollo con tapioca y yema de huevo
15 Min
Puré de pescado blanco cocido (en cubitos)
5u. 15min
Caldo vegetal
35 min
Caldo de ave y jamón
1hod. 5min
Puré de calabacín en cubitos
50min
Papilla de frutas con galleta sin gluten
5min
Caldo base
55min
Puré de patata, judías verdes, zanahoria y pollo
25 Min