Mejillones al vino

Mejillones al vino

4.7 255 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 raciones

Składniki

  • 2 dientes de ajo
  • 70 g de cebolla en trozos
  • 70 g de tomate triturado en conserva
  • 1 pellizco de azúcar
  • 1 pellizco de sal
  • 50 g de aceite de oliva
  • 100 g de vino blanco
  • 1000 g de mejillones frescos limpios
  • 1 cucharada cilantro fresco (opcjonalnie) picado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 360.5 mg
Białko 4.8 g
Kalorie 473 kJ / 113 kcal
Tłuszcz 9.2 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Węglowodany 2.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...