Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de macarrones
- 50 g de queso parmesano
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 450 g de setas congeladas (descongeladas y escurridas)
-
50
g de foie gras de pato crudo
lub 50 g de foie mi-cuit de pato - 100 g de vino blanco
- 200 g de nata
- 1 ½ - 2 cucharaditas de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1908 kJ / 456 kcal
- Białko
- 14.3 g
- Węglowodany
- 43.5 g
- Tłuszcz
- 24.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.5 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 825.8 mg
Alternatywne przepisy
Pasta con champiñones y nata
30min
Penne rigate con setas para dos
25 min
Tallarines con salsa de setas y ajo negro
20 min
Risotto con setas a la cerveza
40min
Tagliatelle con salsa de queso y espárragos
2 Std. 45 Min
Tagliatelle con salsa de boletus
2h 30 min
Tortiglioni con salchichas y setas
35 Min
Risotto con boletus
30min
Lasaña de calabacín y champiñones con queso de cabra
50min
Farfalle a los cuatro quesos
25 min
Risotto con manzana y boletus
30min
Espaguetis a la carbonara
25 min