Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 700 g di polpo fresco intero
- 400 g di patate, pelate e a pezzi (3-4 cm)
- 1 mazzetto di rucola, lavata e asciugata
-
250
g di pomodori datterino a metà
lub 250 g di pomodori ciliegino a metà - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco, in polvere
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiai di aceto balsamico
- Wartości odżywcze
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 4949 kJ / 1183 kcal
- Białko
- 85.7 g
- Węglowodany
- 82.9 g
- Tłuszcz
- 58.8 g
- Błonnik
- 10.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Fagiolini verdi con timo
1 godz. 10 min
Insalata di gamberoni alla siciliana
40 min
Gelato veloce alla frutta
10 min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45 min
Marmellata al frutto della passione e mango
20min
Lasagne asparagi e funghi
Brak ocen
Vongole alla marinara
30 min
Spiedini di polpettine di pollo, zucchine e riso
1h 40 min
Risotto ai funghi porcini con brie
35min
Insalata di fagiolini con pancetta
40 min
Salmone con noodles di zucchine
25 Min