Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Purea di patate e pollo
- 1000 g di patate a pasta farinosa, sbucciate, a pezzi (1 cm)
- 300 g di acqua
- 50 g di latte di cocco
- 2 cucchiaino di sale
- 600 g di petti di pollo senza pelle, a piccoli pezzi
- 30 g di burro
Verdure e ultimazione
- 150 g di cipolle rosse, tagliate a metà
- 300 g di bietole, tagliate a strisce sottili
- 1 cucchiaio di curry in polvere, piccante
- 200 g di latte di cocco
- 50 g di acqua
- 1 dado di pollo per brodo (per 0.5 l)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2377 kJ / 566 kcal
- Białko
- 43.2 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 21 g
Alternatywne przepisy
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50 menit
Salsiccia con salsa alle cipolle e verdure al forno
45 Min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35 Min
Zuppa di porri e formaggio
30 min
Crema al caffè
15min
Tagliatelle ai funghi
1j
Risotto allo zafferano di Mund
45 Min
Riso al pomodoro one-pot
30 min
Petto di pollo con funghi e verdure
1j
Cotechino e lenticchie
1j
Tiramisù
5h 40min
Riso casimiro
45 Min