Verdure ripiene

Verdure ripiene

4.5 19 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 100 - 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 3 mazzetti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 2 melanzane (da 300 g l'una)
  • 2 zucchine (da 130 g l'una)
  • 2 cipolle bianche (da 120 g l'una)
  • 500 g di acqua
  • 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 spicchio di aglio
  • 100 g di pangrattato + q.b.
  • 10 foglie di basilico fresco lavate ed asciugate
  • 1 uovo
  • 20 g di latte
  • ½ cucchiaino di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 20.4 g
Kalorie 1376.3 kJ / 329 kcal
Tłuszcz 15.8 g
Błonnik 5.4 g
Węglowodany 28.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...