![Chicken Noodle Soup Chicken Noodle Soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/871a5459-82a1-46bf-a0ba-b58e02c19914/Derivates/b2c2c4f5-280d-42c4-a354-7b1b12397dbe.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 14 oz cooked boneless chicken, from pre-cooked roasted chicken, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 2 heaping tbsp fresh parsley, leaves only
- 3 ½ oz yellow onions, halved
- 11 oz mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, parsnip), cut into pieces
- 6 oz celery, cut into pieces (½ in.)
-
½
oz unsalted butter
lub ½ oz extra virgin olive oil - ½ tsp salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
-
2
heaping tbsp chicken stock paste, plus 40 oz water
lub 40 oz chicken stock - 2 oz egg noodles (long fresh egg pasta), e.g. Manischewitz brand
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 713.1 kJ / 170.5 kcal
- Białko
- 17.3 g
- Węglowodany
- 14.9 g
- Tłuszcz
- 4.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 416.3 mg
Alternatywne przepisy
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Chicken Marsala
40 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Steamed Rice
25 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 Std. 30 Min
Korean Beef Sauté
1h 25min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 Std. 15 Min
Basque Chicken
1h 10min
Beef Lasagna
2 godz. 5 min