Urządzenia i Akcesoria
Lemon Rosemary Chicken and Rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil1 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
garlic cloves3
-
fresh rosemary, leaves only divided2 sprigs
-
salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
ground turmeric⅛ tsp
-
chicken stock24 oz
-
lemon juice1 oz
-
honey½ oz
-
long-grain white rice8 oz
-
lemon sliced (¼ in. rounds)1
-
chicken thighs, boneless and skinless (approx. 6 oz ea.)4
-
broccoli florets8 oz
-
chopped parsley to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
915.7 mg
Białko
36 g
Kalorie
2374.2 kJ /
567.5 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
51.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Welcome Service
3 Przepisy
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Marry Me Chicken
40 min
Beef Stroganoff
40 min
Meat Sauce
1 godz. 45 min
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Pasta Primavera
35 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 godz.
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 min