Urządzenia i Akcesoria
Lemon Rosemary Chicken and Rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil1 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
garlic cloves3
-
fresh rosemary, leaves only divided2 sprigs
-
salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
ground turmeric⅛ tsp
-
chicken stock24 oz
-
lemon juice1 oz
-
honey½ oz
-
long-grain white rice6 oz
-
lemon sliced (¼ in. rounds)1
-
chicken thighs, boneless and skinless (approx. 6 oz ea.)4
-
chopped parsley to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
915.7 mg
Białko
36 g
Kalorie
2374.2 kJ /
567.5 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
51.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange Garlic Chicken with Rice
50 min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 godz.
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Lemon Garlic Chicken
30 min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 godz.
Sausage and Red Pepper Pasta
45 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Lemon Garlic Chicken and Rice
1 godz. 10 min
Florentine Meatballs and Linguine
1 godz. 10 min
Orange Herb Chicken and Rice
50 min
Chicken Tetrazzini
40 min