Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba I

4.5 40 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
500 g

Składniki

  • kaszy gryczanej, niepalonej białej
    300 g
  • kaszy kukurydzianej, drobnej
    70 g
  • ryżu do sushi
    180 g
  • siemienia lnianego
    50 g
  • skrobi ziemniaczanej
    50 g
  • suchych drożdży (7 g)
    1 opakowanie
  • pestek dyni
    50 g
  • soli
    1 płaska łyżka
  • cukru
    2 łyżeczki

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 533.8 kcal / 2235 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 11.2 g
Węglowodany 97 g
Błonnik 9.4 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Sód 789.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...