Urządzenia i Akcesoria
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba I
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
500 g
Składniki
-
kaszy gryczanej, niepalonej białej300 g
-
kaszy kukurydzianej, drobnej70 g
-
ryżu do sushi180 g
-
siemienia lnianego50 g
-
skrobi ziemniaczanej50 g
-
suchych drożdży (7 g)1 opakowanie
-
pestek dyni50 g
-
soli1 płaska łyżka
-
cukru2 łyżeczki
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
533.8 kcal /
2235 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
11.2 g
Węglowodany
97 g
Błonnik
9.4 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Sód
789.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Focaccia (bez glutenu)
1 godz.
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II
10 min
Mąka gryczana
5 min
Bagietka bezglutenowa
1 godz. 45 min
Bezglutenowy chleb tostowy
15 godz.
Magdalenki (bez glutenu)
1 godz.
Bezglutenowy chleb ryżowo-gryczany
2 godz. 45 min
Bezglutenowy chleb ziemniaczany z czarnym sezamem
3 godz. 10 min
Bezglutenowy chleb ryżowy z kaszą gryczaną
1 godz. 30 min
Ekspresowy chleb bezglutenowy
2 godz. 25 min
Bezglutenowa pizza z oliwkami i kiełbaskami
2 godz. 50 min
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej, jaglanej i ryżu
2 godz. 45 min