Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba I
TM5 TM6

Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba I

4.6 (23 oceny)

Składniki

  • 300 g kaszy gryczanej, białej, niepalonej
  • 70 g kaszy kukurydzianej
  • 180 g ryżu do sushi
  • 50 g siemienia lnianego
  • 50 g skrobi ziemniaczanej
  • 1 opakowanie drożdży instant (7 g)
  • 50 g pestek dyni
  • 1 płaska łyżka soli
  • 2 łyżeczki cukru

Wartości odżywcze
na 1 cały przepis
Kalorie
11419 kJ / 2727 kcal
Białko
83.6 g
Węglowodany
481.6 g
Tłuszcz
63.5 g
Błonnik
44.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 74 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy