Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba I
TM6 TM5

Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba I

4.5 ( 39 ocen )

Składniki

  • 300 g kaszy gryczanej, niepalonej białej
  • 70 g kaszy kukurydzianej, drobnej
  • 180 g ryżu do sushi
  • 50 g siemienia lnianego
  • 50 g skrobi ziemniaczanej
  • 1 opakowanie suchych drożdży (7 g)
  • 50 g pestek dyni
  • 1 płaska łyżka soli
  • 2 łyżeczki cukru

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
533.8 kcal / 2235 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
11.2 g
Węglowodany
97 g
Błonnik
9.4 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Sód
789.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy