Bezglutenowe brazylijskie bułeczki serowe

Bezglutenowe brazylijskie bułeczki serowe

4.0 216 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
20 sztuk

Składniki

  • 80 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
  • 250 g mleka
  • 100 g oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do natłuszczenia dłoni
  • 1 łyżeczka soli
  • 250 g skrobi z tapioki
  • 2 jajka

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 sztukę

Białko 2.5 g
Kalorie 501 kJ / 120 kcal
Tłuszcz 7.17 g
Błonnik 0.05 g
Węglowodany 11.33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...