Bezglutenowe brazylijskie bułeczki serowe

Bezglutenowe brazylijskie bułeczki serowe

4.0 204 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
20 sztuk

Składniki

  • sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
    80 g
  • mleka
    250 g
  • oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do natłuszczenia dłoni
    100 g
  • soli
    1 łyżeczka
  • skrobi z tapioki
    250 g
  • jajka
    2

Wartości odżywcze na 1 sztukę

Kalorie 120 kcal / 501 kJ
Białko 2.5 g
Tłuszcz 7.17 g
Węglowodany 11.33 g
Błonnik 0.05 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...