
Urządzenia i Akcesoria
Migdały w polewie czekoladowo-kawowej
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
12 porcji
Składniki
-
1 białko
-
1 szczypta soli
-
100 g cukru
-
1 łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
½ łyżeczki kardamonu, mielonego
-
1 łyżeczka cynamonu, mielonego
-
1 łyżka kakao
-
1 łyżka kawy rozpuszczalnej, typu espresso
-
400 g migdałów, ze skórką
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
245.4 kcal /
1027.7 kJ
Białko
8.6 g
Tłuszcz
17.9 g
Węglowodany
11.1 g
Błonnik
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

JADALNE PREZENTY
12 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Kulki z suszonymi śliwkami
30 min
Trufle kawowe
30 min
Likier makowy
1 godz. 20 min
Czekoladowe pralinki z likierem
1 godz. 30 min
Kandyzowane orzeszki ziemne
3 godz. 20 min
Krem figowy z orzechami laskowymi
20 min
Bakaliowiec
2 godz. 50 min
Kartofelki marcepanowe
1 godz. 15 min
Kokosanki
1 godz.
Słodkie migdały w karmelu
20 min
Ciasteczka amaretti
1 godz. 10 min
Ciasteczka czekoladowo-miętowe
1 godz. 50 min