
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g mleka, tłustego (min. 3,2%)
- 30 g octu, białego
- Wartości odżywcze
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 4234.5 kJ / 1008.2 kcal
- Białko
- 51 g
- Węglowodany
- 90 g
- Tłuszcz
- 51 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jogurt naturalny w naczyniu miksującym
12 godz. 10 min
Jogurt naturalny
11 godz. 10 min
Jogurt naturalny na Varomie
12 godz.
Jogurt grecki
12 godz. 15 min
Marynowany ser typu feta
170 godz.
Majonez
5 min
Ser domowy z kozieradką i czarnuszką
1 godz.
Twaróg śmietankowy
3 godz.
Musztarda
36 godz. 10 min
Ser typu halloumi
29 godz.
Karmelizowany por
20 min
Musztarda pomarańczowa
15 min