Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
200
g owoców leśnych, mieszanych, świeżych
lub 200 g owoców leśnych, mieszanych, mrożonych, uprzednio rozmrożonych - 40 g cukru
- 900 g pełnotłustego mleka
- 120 g jogurtu naturalnego
- 30 g mleka w proszku
- 250 g wody
- 30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 550.3 kJ / 131.3 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 14.3 g
- Tłuszcz
- 5.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.6 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 71.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Syrop cytrynowo-ziołowy
55 Min
Jogurt naturalny na Varomie
12 Std.
Wolno gotowane gruszki w czerwonym winie (z osłoną noża miksującego)
5h
Jogurt kokosowy (wegański)
12h 25min
Jogurt z mleka koziego
13h 15min
Jogurt waniliowy
12 Std. 20 Min
Jogurt z borówkami
13ч.
Koktajl owocowy z sokiem pomarańczowym
5 min
Deser z musem z czerwonych owoców i czekoladową kruszonką z chili
4h 10min
Pitny jogurt naturalny w naczyniu miksującym
12h 10min
Jogurt naturalny w naczyniu miksującym
12h 10min
Maślankowa panna cotta z duszonymi śliwkami
3h 40min