Urządzenia i Akcesoria
Jogurt z musem z owoców leśnych
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 30 min
8 porcji
Składniki
-
200 g owoców leśnych, mieszanych, mrożonych, uprzednio rozmrożonych200 g owoców leśnych, mieszanych, świeżych
-
40 g cukru
-
900 g pełnotłustego mleka
-
120 g jogurtu naturalnego
-
30 g mleka w proszku
-
250 g wody
-
30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
71.5 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
550.3 kJ /
131.3 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
14.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
JOGURTY
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Syrop cytrynowo-ziołowy
55 min
Napój z grejpfruta i czerwonej porzeczki
10 min
Lody brzoskwiniowo-migdałowe
8 godz. 10 min
Jogurt z borówkami
13 godz.
Jogurt waniliowy
12 godz. 20 min
Truskawki (sous-vide) z musem z białą czekoladą (z osłoną noża miksującego)
2 godz.
Financiery orzechowe z malinami
1 godz. 20 min
Lody z solonym karmelem
14 godz.
Mus truskawkowy z jogurtem
4 godz. 30 min
Krem pomarańczowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
25 min
Gorąca czekolada bez laktozy
15 min
Granola
1 godz. 40 min