Urządzenia i Akcesoria
Pasta orzechowa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
450 g
Składniki
-
20 g cukru
-
400 g orzechów laskowych, blanszowanych
-
30 - 40 g oleju
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
1.8 mg
Białko
12.8 g
Kalorie
2785.6 kJ /
665.3 kcal
Tłuszcz
64.9 g
Błonnik
7.9 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SŁODKIE MOMENTY
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Krem orzechowo-czekoladowy
5 min
Krem pomarańczowy
35 min
Krem czekoladowo-orzechowy z awokado
30 min
Krem figowy z orzechami laskowymi
20 min
Krem z niesolonych orzeszków ziemnych
5 min
Czekoladki truskawkowe z różowej czekolady
1 godz. 40 min
Krem cytrynowy (lemon curd) – 1300 g
20 min
Chałwa kardamonowa
2 godz. 30 min
Pasta pralinowa
30 min
Krem czekoladowy z awokado
5 min
Krem karmelowy (dulce de leche)
1 godz. 15 min
Masło orzechowe
5 min