Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de crème liquide entière
- 150 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 2 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 160 g de noix de coco fraîche, râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 784.3 kJ / 185.8 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 16.1 g
- Tłuszcz
- 12.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.8 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 25.5 mg
Alternatywne przepisy
Cannelés bordelais au chocolat
12h
Rochers coco-chocolat
20 min
Moelleux aux barres chocolatées
1h
Tartelette fleur à la crème d'amande
1h 10min
Rochers coco
30min
Blanc-manger aux fruits de la Passion
2h 30 min
Cookie géant
40min
Brownie aux fraises
55min
Cookies choco-speculoos
30min
Cookies au chocolat au lait et aux noix de pécan
1h 10min
Gratin de poire au chocolat et aux amandes
1h
Tarte aux poires et pépites de chocolat
1h