Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g de sucre
- 125 g de sucre de canne
- 250 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 1 sachet de sucre vanillé (5 g)
- 20 g de beurre
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 234 kJ / 56 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Milanais
3 Std.
Étoiles à la cannelle
1h 30min
Gâteau des rois
1h 55 min
Macaronis du chalet
45min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 Std. 40 Min
Mousse au Toblerone®
3h 10 min.
Pain paysan
3 Std.
Pain tessinois
1h 50 min.
Gâteau du Vully
2h 30min
Gâteau aux carottes
1 Std. 10 Min
Cuchaule
2h 30min
Tresse bernoise
1h 45min