Caramels à la crème

Caramels à la crème

3.2 34 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
36 morceaux

Składniki

  • de sucre
    125 g
  • de sucre de canne
    125 g
  • de crème entière, froide
    250 g
  • de sucre vanillé (5 g)
    1 sachet
  • de beurre
    20 g

Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Kalorie 56 kcal / 234 kJ
Białko 0 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...