Caramels à la crème

Caramels à la crème

3.3 36 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
36 morceaux

Składniki

  • 125 g de sucre
  • 125 g de sucre de canne
  • 250 g de crème entière, froide
  • 1 sachet de sucre vanillé (5 g)
  • 20 g de beurre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Białko 0 g
Kalorie 234 kJ / 56 kcal
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...