![Caramels à la crème Caramels à la crème](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c5f2b9db-2517-4e6b-acdb-826d3dd48be1/Derivates/c86ffac5-bcc5-48d7-b1ac-14eb43470faa.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g de sucre
- 125 g de sucre de canne
- 250 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 1 sachet de sucre vanillé (5 g)
- 20 g de beurre
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 234 kJ / 56 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Milanais
3 Std.
Moutarde de Bénichon
40min
Petits pains du 1er août
1 godz. 10 min
Pain paysan
3 Std.
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Gâteau du Vully
2h 30min
Spätzlis au fromage
1 godz. 10 min
Macaronis du chalet
45 min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Pain tessinois
1h 50 min
Cuchaule
2h 30min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min