
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de beurre mou coupé en morceaux
- 80 g de sucre
- 3 œufs
- 100 g de crème entière
- 200 g de farine
- 1 sachet de poudre à lever
- 200 g d'Ovomaltine®
- 100 g de chocolat blanc coupé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 tranche
- Kalorie
- 397 kcal / 1663 kJ
- Białko
- 8 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Węglowodany
- 44 g