Dim Sum "Shumai" végétariens (raviolis chinois)

Dim Sum "Shumai" végétariens (raviolis chinois)

3.0 5 ocen
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
40 morceaux

Składniki

La pâte Shumai
  • d'eau
    50 g
  • œuf
    1
Farce et finition
  • de champignons frais mélangés (par ex. Shiitake, chanterelles)
    400 g
  • de gingembre, frais coupé en fines lamelles
    5 g
  • de carotte en morceaux
    50 g
  • d'huile
    30 g
  • huile végétale pour graisser
    un peu d'
  • de riz
    120 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de sucre
    1 c. à café
  • de sauce de soja
    2 c. à café
  • farine pour fariner
    un peu de
  • d'eau
    500 g

Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Kalorie 41 kcal / 172 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...