Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de lardons
- 1000 g de pommes de terre à chair ferme, pelées, coupées en morceaux (3 cm)
- 1 c. à café de de sel
- 35 g de beurre à rôtir
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2094 kJ / 500 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 33 g
Alternatywne przepisy
Gâteau oignons-fromage
1 Std. 15 Min
Macaronis du chalet
45 Min
Émincé à la zurichoise
50 menit
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Papet vaudois
55 Min
Salade de cervelas au fromage
10 min
Pain tessinois
1h 50min
Knöpflis
50 menit
Gâteau du Vully
2j 30 menit
Cuchaule
2j 30 menit
Sauce à salade à la française
20 min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min