Urządzenia i Akcesoria
Rösti bernois
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
150 g de lardons
-
1000 g de pommes de terre à chair ferme pelées, coupées en morceaux (3 cm)
-
1 c. à café de de sel
-
35 g de beurre à rôtir
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
2094 kJ /
500 kcal
Tłuszcz
33 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto alle cinque P
30min
Risotto alla milanese
30min
Cuchaule
2h 30min
Macaronis du chalet
45min
Gâteau oignons-fromage
1h 15min
Émincé à la zurichoise
50min
Gratin de cornettes
50min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Salade de cervelas au fromage
10min
Papet vaudois
55min
Spätzlis au fromage
1h 10min
Tresse bernoise
1h 45min