Pain vaudois à la croix

Pain vaudois à la croix

3.7 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 13 godz. 30 min
20 tranches

Składniki

Le levain
  • 150 g de farine blanche
  • 120 g d'eau
  • 1 g de levure boulangère fraîche
La pâte
  • 400 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 100 g de farine de blé complet
  • 500 g de farine blanche et un peu plus pour le plan de travail et pour saupoudrer
  • 10 g de sel

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 tranche

Sód 195 mg
Białko 4 g
Kalorie 539 kJ / 129 kcal
Tłuszcz 0.4 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...