Pain vaudois à la croix

Pain vaudois à la croix

3.7 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 13 godz. 30 min
20 tranches

Składniki

Le levain
  • de farine blanche
    150 g
  • d'eau
    120 g
  • de levure boulangère fraîche
    1 g
La pâte
  • d'eau
    400 g
  • de levure boulangère fraîche
    10 g
  • de farine de blé complet
    100 g
  • de farine blanche et un peu plus pour le plan de travail et pour saupoudrer
    500 g
  • de sel
    10 g

Wartości odżywcze na 1 tranche

Kalorie 129 kcal / 539 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 0.4 g
Węglowodany 26 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Sód 195 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...