Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Biscuit
- 2 œufs
- 70 g de sucre
-
10
g de sucre vanillé, maison
lub ½ sachet de sucre vanillé - 80 g de farine
- 20 g d'amidon
Crème au séré
- 100 g d'eau bouillante pour dissoudre la gélatine
- 8 feuilles de gélatine
- 250 g de séré maigre
- 500 g de séré à la vanille
- 200 g de yogourt nature, 1,5 % de m.g.
- 300 g de fraises, équeutées, en tranches
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 469 kJ / 111 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 3.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caramels à la crème
2h
Flammekueche aux lardons et herbes aromatiques
1h
Assiette bernoise
1h 15min
Moutarde de Bénichon
40min
Mousse au Toblerone®
3h 10 min.
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Tourte aux amandes et chocolat blanc
2 godz. 50 min
Gâteau aux carottes argovien
2h
Gâteau du Vully
2h 30min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Gâteau aux carottes
1 Std. 10 Min
Focaccia aux tomates
40min