Tourte au séré et aux fraises

Tourte au séré et aux fraises

3.0 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
14 portions

Składniki

Biscuit
  • œufs
    2
  • de sucre
    70 g
  • de sucre vanillé, maison
    10 g
    ½ sachet de sucre vanillé
  • de farine
    80 g
  • d'amidon
    20 g
Crème au séré
  • d'eau bouillante pour dissoudre la gélatine
    100 g
  • de gélatine
    8 feuilles
  • de séré maigre
    250 g
  • de séré à la vanille
    500 g
  • de yogourt nature 1,5 % de m.g.
    200 g
  • de fraises équeutées, en tranches
    300 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 111 kcal / 469 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 16 g
Błonnik 3.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...