Zuppa di verdure

Zuppa di verdure

4.6 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni

Składniki

  • 50 g di cipolla halbiert
  • 50 g di porro in Stücken (3 cm)
  • 50 g di carote geschält, in Stücken (3 cm)
  • 50 g di cavolo verza in Stücken (3 cm)
  • 50 g di sedano rapa geschält, in Stücken (3 cm)
  • 50 g di cavolo cappuccio in Stücken (3 cm)
  • 1 cucchiaio di burro chiarificato
  • 1000 g di acqua
  • 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzioni

Białko 2 g
Kalorie 208 kJ / 50 kcal
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...