Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di olio vegetale
- 170 - 200 g di porri, la parte bianca, a fette (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 bicchiere
- Kalorie
- 936 kJ / 224 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta di pane
1h 20 min
Composta di mele
20min
Crostata di formaggio Gruviera
Keine Bewertungen
Ratatouille
40 min
Fagiolini verdi con timo
1h 10 min
Zuppa di barbabietole
45 min
Insalata di fagiolini con pancetta
40 min
Cottura del riso
25 min
Verdure stufate
45 min
Muffin di mela e limone al vapore
1h 5 min
Fagiolini al pomodoro
55 min
Purea di patate
45 min