Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Olio alle erbe aromatiche
- 100 g di olio di oliva
- ½ mazzetto di basilico fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- 1 pizzico di sale
Zuppa
- 120 g di cipollotti, a pezzi (2 cm)
- 1 - 2 spicchio di aglio
- 600 g di zucchine, a pezzi (3 cm)
- 750 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- ½ mazzetto di basilico fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
-
150
g di formaggio fresco spalmabile con pepe
lub 150 g di formaggio fresco spalmabile al naturale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 15114 kJ / 364 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 35 g
Alternatywne przepisy
Zuppa di funghi e patate
45 Min
Insalata di carote con salsa allo yogurt
Brak ocen
Vellutata di piselli
40 Min
Feta al cartoccio
25 min
Vellutata di verdure
40 Min
Crema di zucchine
30 Min
Torta di carote
1 Std. 10 Min
Frittata di zucchine
40 Min
Vellutata di funghi champignon
20min
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 Min
Vellutata di pomodori
35min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 min