Insalata di fagiolini con pancetta

Insalata di fagiolini con pancetta

4.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 40 g di olio di colza
  • 30 g di aceto di mele
  • 1 g di senape
  • 1 cucchiaino di santoreggia, secca
  • 2 gambi di prezzemolo fresco le foglie lavate e asciugate
  • 1 ¼ di cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato a piacere
  • 500 g di acqua
  • 500 g di fagiolini verdi, freschi mondati
  • 50 g di cipolla tagliate in quattro
  • 100 g di pancetta a cubetti

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 5 g
Kalorie 1251 kJ / 299 kcal
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...