Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di olio di colza
- 30 g di aceto di mele
- 1 g di senape
- 1 cucchiaino di santoreggia, secca
- 2 gambi di prezzemolo fresco, le foglie lavate e asciugate
- 1 ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato, a piacere
- 500 g di acqua
- 500 g di fagiolini verdi, freschi, mondati
- 50 g di cipolla, tagliate in quattro
- 100 g di pancetta a cubetti
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1251 kJ / 299 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 26 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Patate lesse
30min
Contorno di peperoni al vapore
40min
Insalata di verdura e frutta
10min
Cake al limone sofficissimo
1h 30min
Carciofi alla romana
50min
Fagiolini verdi con timo
1h 10min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10 min
Insalata di patate
1 Std. 5 Min
Salmone con asparagi e grano
40min
Panini farciti al salmone e cavolo cinese
15min
Insalata di carote
15min