Gnocchi Tricolore

Gnocchi Tricolore

3.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di Parmigiano a pezzi (3 cm)
  • 15 g di basilico, fresco solo le foglie
  • 150 g di cipolle tagliate a metà
  • 1 spicchio di aglio
  • 25 g di olio extravergine di oliva
  • 800 g di pomodori in scatola
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale
    2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
  • 100 g di acqua
  • 1 cucchiaio di erbe secche miste all'italiana (es. prezzemolo, basilico, origano, maggiorana, rosmarino, salvia)
  • 1000 g di gnocchi (freschi o confezionati)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 19 g
Kalorie 2397 kJ / 568 kcal
Tłuszcz 16 g
Błonnik 3.1 g
Węglowodany 85 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...