Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di cipolle, halbiert
- 20 g di burro chiarificato
- 600 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- ½ cucchiaino di sale, nach Geschmack
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 15 g di farina
- 120 g di acqua
- 250 g di funghi champignon, freschi, a fette
- 1 dado per brodo di manzo (per 0.5 l)
- 50 g di vino bianco, secco
- 1 ½ cucchiaio di amido di mais (maizena)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato, nach Belieben
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, Blätter abgezupft
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1411 kJ / 338 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 17 g
Alternatywne przepisy
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Knöpfli
50min
Pane ticinese
1h 50min
Condimento alla senape e aceto balsamico
Brak ocen
Feta al cartoccio
25min
Corona dei Re Magi
2h 15min
Insalata di pasta
35min
Stufato di pollo alla senape
40min
Stufato di maiale alla greca
Brak ocen
Maccheroni dell'alpigiano
45min
Filetto di maiale in salsa di senape
30min
Treccia bernese
1h 45 min