Urządzenia i Akcesoria
Paté di olive
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
8 porzioni
Składniki
-
200 g di olive taggiasche denocciolate
-
¼ - 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
-
1 cucchiaino di origano secco
-
90 g di olio extravergine di oliva
-
1 pizzico di sale (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
0.6 g
Kalorie
682 kJ /
163 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Menu: Lombata di maiale ripiena con purea di pastinache e patate e ciambellone ai mandarini
Brak ocen
Ketchup
Brak ocen
Condimento allo yogurt
10 min
Cosce di dama
Brak ocen
Sformato di pasta
50 min
Insalata di patate
1 godz. 5 min
Pizzette al formaggio di capra
1 godz. 35 min
Mandorle pralinate con cioccolato e cocco
40 min
Treccia al burro a 6 capi
2 godz. 35 min
Crema Thermomix®
45 min
Bibita ACE
6 min