Urządzenia i Akcesoria
Paté di olive
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
8 porzioni
Składniki
-
200 g di olive taggiasche denocciolate
-
¼ - 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
-
1 cucchiaino di origano secco
-
90 g di olio extravergine di oliva
-
1 pizzico di sale (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
0.6 g
Kalorie
682 kJ /
163 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Omelette dei supereroi
Brak ocen
Pesto alla genovese
10 min
Cocktail alla frutta
Brak ocen
Pesto di basilico
10 min
Paté di olive
10 min
Dip di tonno
5 min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 min
Maccheroni dell'alpigiano
30 min
Involtini estivi
30 min
Hamburger di tacchino
1 godz. 25 min
Mousse al Toblerone®
3 godz. 10 min
Spätzle al formaggio
1 godz. 10 min