
Urządzenia i Akcesoria
Salmon Burger
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Tartar Sauce
-
egg yolks from large eggs2
-
lemon juice2 tsp
-
capers drained2 tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt1 pinch
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
olive oil½ oz
Salmon Burger
-
lemon peel only, no pith1
-
bread cubes2 oz
-
shallot1 oz
-
parsley leaves only½ oz
-
fresh basil leaves only½ oz
-
salt½ tsp
-
freshly ground pepper¼ tsp
-
salmon skinless and boneless, in pieces (1 in.), chilled16 oz
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
oil to fry
-
hamburger buns toasted4
-
red onion thinly sliced½
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
470 kcal /
1966 kJ
Białko
26 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
38 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1 godz.
Potato fritter burgers with spinach
35 min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min
Ceviche
1 godz. 10 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 godz. 50 min
Maple and Mustard Salmon
20 min
Chicken Tikka Bowls with Kachumber
2 godz. 50 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 godz. 45 min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 min
Fish Tacos
45 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min