Urządzenia i Akcesoria
Carrot, Miso and Ginger Dressing
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 jar
Składniki
-
carrots (large), peeled, sliced (2 in.)2
-
fresh ginger peeled2 in.
-
scallions white parts only, sliced (2 in.)5
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
grapeseed oil6 oz
-
rice vinegar4 oz
-
miso (opcjonalnie)3 oz
-
soy sauce2 tbsp
-
¼ apple, peeled, halvedsugar1 pinch
-
salt to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
1860.1 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
6861.9 kJ /
1640 kcal
Tłuszcz
170.9 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
16.4 g
Węglowodany
24.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hummus
10min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Maple Miso Vinaigrette
5min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Chopped Asian Salad
20min
Miso dressing
5min
Green Goddess Dressing (Bill Yosses)
20min
Cilantro Lime Sauce
10min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Eggcellent Caesar Dressing
10min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2h 15min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min