Urządzenia i Akcesoria
Carrot, Miso and Ginger Dressing
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 jar
Składniki
-
carrots (large), peeled, sliced (2 in.)2
-
fresh ginger peeled2 in.
-
scallions white parts only, sliced (2 in.)5
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
grapeseed oil6 oz
-
rice vinegar4 oz
-
miso (opcjonalnie)3 oz
-
soy sauce2 tbsp
-
¼ apple, peeled, halvedsugar1 pinch
-
salt to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
1860.1 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
6861.9 kJ /
1640 kcal
Tłuszcz
170.9 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
16.4 g
Węglowodany
24.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 Min
Hummus
10 Min
Chunky Guacamole
10 Min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5 Std. 20 Min
Thai Dressing
30 Min
Spicy Lemon Vinaigrette
5 Min
Almond Butter
5 Min
Miso Glazed Eggplant with Cucumber Salad
45 Min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 Std. 15 Min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 Min
Hummus (Ilan Hall)
9 Std. 5 Min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 Min