
Urządzenia i Akcesoria
Carrot, Miso and Ginger Dressing
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 jar
Składniki
-
carrots (large), peeled, sliced (2 in.)2
-
fresh ginger peeled2 in.
-
scallions white parts only, sliced (2 in.)5
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
grapeseed oil6 oz
-
rice vinegar4 oz
-
miso (opcjonalnie)3 oz
-
soy sauce2 tbsp
-
sugar1 pinch
-
salt to taste
Wartości odżywcze na 1 jar
Kalorie
1640 kcal /
6861.9 kJ
Białko
5.6 g
Tłuszcz
170.9 g
Węglowodany
24.4 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
16.4 g
Sód
1860.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Basil Pesto
10 min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 min
Basic Quinoa
35 min
Green Goddess Dressing (Bill Yosses)
20 min
Thai Dressing
30 min
Spicy Lemon Vinaigrette
5 min
Green Goddess Salad
10 min
Green Bean Gremolata
25 min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 min
Apple Lime Vinaigrette
5 min
Miso Marinade
10 min
Italian Salad Dressing
5 min