Rôti de bœuf au Varoma, purée de betterave et pomme de terre

Rôti de bœuf au Varoma, purée de betterave et pomme de terre

4.6 298 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 400 g de pommes de terre coupées en morceaux
  • 300 g de betteraves cuites coupées en morceaux
  • 600 g de rôti de bœuf
  • 150 g de lait
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 20 g de beurre
  • 20 g d'huile d'olive
  • 1 c. à café de fleur de sel à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 20.5 g
Kalorie 1258.8 kJ / 301.2 kcal
Tłuszcz 16.5 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 16.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...