Quiche oignon, champignon et andouille

Quiche oignon, champignon et andouille

4.3 75 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 parts

Składniki

  • 60 g d'emmental coupé en morceaux
  • 300 g d'oignons coupés en deux
  • 400 g de champignons de Paris frais coupés en quatre ou six
  • 10 g de beurre demi-sel
  • 1 pâte feuilletée maison
  • 12 tranches fines d'andouille de Guémené
  • 4 œufs
  • 70 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 16.7 g
Kalorie 1840.3 kJ / 441.5 kcal
Tłuszcz 29 g
Błonnik 2.7 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...