
Urządzenia i Akcesoria
Quiche oignon, champignon et andouille
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 parts
Składniki
-
d'emmental coupé en morceaux60 g
-
d'oignons coupés en deux300 g
-
de champignons de Paris frais coupés en quatre ou six400 g
-
de beurre demi-sel10 g
-
pâte feuilletée maison1
-
d'andouille de Guémené12 tranches fines
-
œufs4
-
de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.70 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts3 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts4 pincées
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
441.5 kcal /
1840.3 kJ
Białko
16.7 g
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
27 g
Błonnik
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cuisiner pour 6 et +
50 Przepisów
Francja
Francja