Quiche oignon, champignon et andouille

Quiche oignon, champignon et andouille

4.4 71 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 parts

Składniki

  • d'emmental coupé en morceaux
    60 g
  • d'oignons coupés en deux
    300 g
  • de champignons de Paris frais coupés en quatre ou six
    400 g
  • de beurre demi-sel
    10 g
  • pâte feuilletée maison
    1
  • d'andouille de Guémené
    12 tranches fines
  • œufs
    4
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    70 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 441.5 kcal / 1840.3 kJ
Białko 16.7 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 27 g
Błonnik 2.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...