Urządzenia i Akcesoria
Potato Base Pizza
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
12 slices
Składniki
Dough
-
olive oil for greasing
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
potatoes cut in pieces (3 cm)300 g
-
cornflour (2 Tbsp)10 g
-
cream50 g
-
plain flour200 g
-
medium eggs5
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Filling and Assembly
-
onion quartered1
-
chorizo sliced100 g
-
olive oil50 g
-
tomato purée50 g
-
water50 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
frozen spinach defrosted, drained200 g
-
tomatoes sliced (1 cm)200 g
-
ground nutmeg (opcjonalnie)¼ tsp
-
Gouda cheese diced (2 cm)200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
12 g
Kalorie
1119 kJ /
267 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Spinach and Cheese Strata
9hod. 45min.
Apricot Raspberry Cheesecake
5hod. 30min.
Pepper, Onion and Sausage Galettes
2hod. 30min.
Napoli Potato Cake
1hod. 30min.
Polenta with Ratatouille
1hod. 20min.
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1hod. 40min.
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50min.
Pea Quiche
1hod.
Gnocchi with Taleggio Cheese
1hod. 40min.
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45min.
Baked Penne with Vegetables
1hod. 5min.
Pea and Courgette Tarts
1hod.