Urządzenia i Akcesoria
Potato Base Pizza
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
12 slices
Składniki
Dough
-
olive oil for greasing
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
potatoes cut in pieces (3 cm)300 g
-
cornflour (2 Tbsp)10 g
-
cream50 g
-
plain flour200 g
-
medium eggs5
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Filling and Assembly
-
onion quartered1
-
chorizo sliced100 g
-
olive oil50 g
-
tomato purée50 g
-
water50 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
frozen spinach defrosted, drained200 g
-
tomatoes sliced (1 cm)200 g
-
ground nutmeg (opcjonalnie)¼ tsp
-
Gouda cheese diced (2 cm)200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
12 g
Kalorie
1119 kJ /
267 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Olive and Mozzarella Farfalle
30 min
Raspberry Oatmeal Breakfast Cake
40 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Pumpkin Quiche
2 godz. 5 min
Tuna Noodle Bake
1 godz. 20 min
Pumpkin, Coconut and Orange Cake
1 godz. 5 min
Tagliatelle with Pumpkin
1 godz. 10 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min