Urządzenia i Akcesoria
Feta and Honey Cheesecakes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Pastry Bases
-
unsalted butter diced25 g
-
filo pastry shredded (see tip)50 g
-
caster sugar1 Tbsp
Cheesecake Cream
-
cream cheese160 g
-
double cream (extra thick - see tip)160 g
-
icing sugar40 g
-
honey thick40 g
-
feta cheese smooth, crumbled50 g
-
vanilla extract1 tsp
Honey Syrup
-
runny honey50 g
-
water50 g
Assembly
-
fresh oregano (opcjonalnie) leaves
-
roasted almonds roughly chopped2 Tbsp
-
seasonal fruit (e.g. raspberries, blueberries, apricots)100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
2375 kJ /
571 kcal
Tłuszcz
41.2 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Easter Cream Pastries
1 godz. 15 min
Beef Satay with Rainbow Noodles (TM5)
1 godz. 30 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Asian Chopped Salad
20 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25 min
Mexican Chicken Soup
40 min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 min
Carrot and Coconut Salad
5 min
Edamame and Spinach Dip
5 min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 godz. 5 min