Urządzenia i Akcesoria
Feta and Honey Cheesecakes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Pastry Bases
-
unsalted butter diced25 g
-
filo pastry shredded (see tip)50 g
-
caster sugar1 Tbsp
Cheesecake Cream
-
cream cheese160 g
-
double cream (extra thick - see tip)160 g
-
icing sugar40 g
-
honey thick40 g
-
feta cheese smooth, crumbled50 g
-
vanilla extract1 tsp
Honey Syrup
-
runny honey50 g
-
water50 g
Assembly
-
fresh oregano (opcjonalnie) leaves
-
roasted almonds roughly chopped2 Tbsp
-
seasonal fruit (e.g. raspberries, blueberries, apricots)100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
2375 kJ /
571 kcal
Tłuszcz
41.2 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hot Artichoke Dip
30min
Chocolate Soufflé with Orange
45min
Ginger Sparkler
40min
Celeriac Remoulade (TM5)
10min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25min
Pear and Goat's Cheese Parcels
40min
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50min
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1h
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1h
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2h 15min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1h 10min