
Urządzenia i Akcesoria
Feta and Honey Cheesecakes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Pastry Bases
-
unsalted butter diced25 g
-
filo pastry shredded (see tip)50 g
-
caster sugar1 Tbsp
Cheesecake Cream
-
cream cheese160 g
-
double cream (extra thick - see tip)160 g
-
icing sugar40 g
-
honey thick40 g
-
feta cheese smooth, crumbled50 g
-
vanilla extract1 tsp
Honey Syrup
-
runny honey50 g
-
water50 g
Assembly
-
fresh oregano (opcjonalnie) leaves
-
roasted almonds roughly chopped2 Tbsp
-
seasonal fruit (e.g. raspberries, blueberries, apricots)100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
571 kcal /
2375 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
41.2 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Amaretti
35 min
Flourless Gianduja Cake
2 godz. 40 min
Rice and Parsley Stuffed Peppers
55 min
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50 min
Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry
2 godz. 10 min
Quince Torta
8 godz.
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 godz. 5 min
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
50 min
Chicken Garam Masala
50 min
Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet
1 godz.
Curried Rhubarb and Lentil Soup
1 godz. 20 min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30 min