Urządzenia i Akcesoria
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
water600 g
-
garlic cloves2
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
frozen green peas400 g
-
unsalted butter20 g
-
crème fraîche2 Tbsp
-
fresh mint leaves (approx. 10-15 g)1 bunch
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.4 g
Kalorie
583 kJ /
139 kcal
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
10.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tartlets
1 godz.
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12 godz. 20 min
Pea Pod Flans with Yoghurt and Mint Cream
1 godz. 40 min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 min
Duck and Pork Terrine
52 godz.
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5 godz. 15 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min