Urządzenia i Akcesoria
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
water600 g
-
garlic cloves2
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
frozen green peas400 g
-
unsalted butter20 g
-
crème fraîche2 Tbsp
-
fresh mint leaves (approx. 10-15 g)1 bunch
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.4 g
Kalorie
583 kJ /
139 kcal
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
10.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red Cabbage
1 godz.
Steamed Broccoli and Courgettes
15 min
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35 min
Caesar Salad
30 min
American Style Blue Cheese Dressing
5 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Beer-Battered Tofish, Mushy Peas,Tartare Sauce and Chips
3 godz.
Steamed Broccoli Mash
35 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Peppercorn Sauce
30 min
Guacamole
5 min
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min