
Urządzenia i Akcesoria
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
water600 g
-
garlic cloves2
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
frozen green peas400 g
-
unsalted butter20 g
-
crème fraîche2 Tbsp
-
fresh mint leaves (approx. 10-15 g)1 bunch
-
ground black pepper¼ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
139 kcal /
583 kJ
Białko
6.4 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
10.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Parsnip and bean mash
25 min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1 godz. 30 min
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1 godz. 20 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 godz. 15 min
Honey Parmesan Parsnips
50 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 godz.
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min