Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Vegetable Soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
onions quartered100 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)250 g
-
celery stalks cut in pieces (2 cm)150 g
-
leeks cut in pieces (2 cm)150 g
-
cooked whole chicken1
-
pearl barley rinsed100 g
-
water cold1500 g
-
fine sea salt or to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.7 g
Kalorie
438 kJ /
105 kcal
Tłuszcz
2.2 g
Węglowodany
11.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 min
Broccoli and Stilton Soup
30 min
Cottage pie
1 godz. 15 min
Spring Vegetable Soup with Herb Cubes
40 min
Chicken and Chickpea Tagine
1 godz. 20 min
All-In-One 'Roast' Beef
1 godz. 30 min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 godz.
Lentil Curry Stew with Chicken
8 godz. 35 min
Beef with Mushrooms
30 min
Cashew Chicken
45 min
Chicken and Vegetable Soup
1 godz. 30 min