Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Vegetable Soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
onions quartered100 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)250 g
-
celery stalks cut in pieces (2 cm)150 g
-
leeks cut in pieces (2 cm)150 g
-
cooked whole chicken1
-
pearl barley rinsed100 g
-
water cold1500 g
-
fine sea salt or to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.7 g
Kalorie
438 kJ /
105 kcal
Tłuszcz
2.2 g
Węglowodany
11.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot and Ginger Soup
5 min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Moroccan Lamb with Couscous
50 min
Beef and Ale Stew
2 godz. 20 min
Chicken Provencale
1 godz.
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1 godz.
Steamed Lamb with Vegetables
1 godz. 30 min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 godz.
Chicken and Vegetable Soup
1 godz. 30 min
Chicken Cacciatore
50 min