Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 250 g carrots, cut in pieces (3 cm)
- 150 g celery stalks, cut in pieces (2 cm)
- 150 g leeks, cut in pieces (2 cm)
- 1 cooked whole chicken
- 100 g pearl barley, rinsed
- 1500 g water, cold
- 1 ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 438 kJ / 105 kcal
- Białko
- 9.7 g
- Węglowodany
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 2.2 g
Alternatywne przepisy
Salmon Fishcakes
1h 50min
Chicken Cacciatore
50min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40min
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Moroccan Lamb with Couscous
50min
Mashed Potatoes
45 min
Cream of Vegetable Soup
15min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1h 10min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1 Std. 15 Min
Thai Steamed Trout Parcels
35 min
Beef with Mushrooms
30min