Chicken and Vegetable Soup
TM6 TM5 TM31

Chicken and Vegetable Soup

3.8 (19 ocen)

Składniki

  • 3 garlic cloves
  • 100 g onions, quartered
  • 250 g carrots, cut in pieces (3 cm)
  • 150 g celery stalks, cut in pieces (2 cm)
  • 150 g leeks, cut in pieces (2 cm)
  • 1 cooked whole chicken
  • 100 g pearl barley, rinsed
  • 1500 g water, cold
  • 1 ½ tsp fine sea salt, or to taste
  • ½ tsp ground black pepper, or to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
438 kJ / 105 kcal
Białko
9.7 g
Węglowodany
11.5 g
Tłuszcz
2.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy