Smoky Couscous Salad

Smoky Couscous Salad

4.6 259 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • boiling water
    800 g
  • vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
    1 ½
  • pearl couscous (giant)
    200 g
  • extra virgin olive oil
    ½ Tbsp
  • fresh baby spinach roughly chopped
    150 g
  • feta cheese diced (1 cm)
    200 g
  • roasted red peppers, preserved drained, cut in strips
    150 g
  • extra virgin olive oil plus ½ Tbsp
    40 g
  • fresh flat-leaf parsley roughly chopped
    20 g
  • smoked paprika
    1 ½ tsp
  • garlic cloves
    2
  • fine sea salt
    1 tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 457 kcal / 1912 kJ
Białko 16.5 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 40.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...