Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (HESTAN CUE)

Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (HESTAN CUE)

4.5 137 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 raciones

Składniki

  • de cebolleta en trozos
    180 g
  • de aceite de oliva (y algo más para dorar el solomillo)
    50 g
  • de maicena
    10 g
  • de vino blanco
    50 g
  • de caldo de carne
    100 g
  • de solomillo de cerdo ibérico
    700 - 800 g
  • de sal
    2 pellizcos
  • de pimienta molida
    2 pellizcos
  • de mostaza a la antigua
    1 cucharada

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 256 kcal / 1073 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 3.4 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Sód 396.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...