
Urządzenia i Akcesoria
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (HESTAN CUE)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 raciones
Składniki
-
de cebolleta en trozos180 g
-
de aceite de oliva (y algo más para dorar el solomillo)50 g
-
de maicena10 g
-
de vino blanco50 g
-
de caldo de carne100 g
-
de solomillo de cerdo ibérico700 - 800 g
-
de sal2 pellizcos
-
de pimienta molida2 pellizcos
-
de mostaza a la antigua1 cucharada
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
256 kcal /
1073 kJ
Białko
27 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
3.4 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Sód
396.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

En su punto
40 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania