Rillettes de carotte aux herbes et épices

Rillettes de carotte aux herbes et épices

4.3 40 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • de carottes coupées grossièrement (3-4 cm)
    400 g
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de coriandre fraîche équeutées, à ajuster en fonction des goûts
    4 branches
  • de menthe fraîche équeutées, à ajuster en fonction des goûts
    2 branches
  • de persil frais équeutées, à ajuster en fonction des goûts
    2 branches
  • d'échalotes coupées en deux
    30 g
  • de gingembre frais
    10 g
  • de curcuma frais
    10 g
    1 c. à soupe de curcuma en poudre
  • de fromage frais, type Madame Loïk
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 121.8 kcal / 504.8 kJ
Białko 1.5 g
Tłuszcz 10.8 g
Węglowodany 3.5 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...