Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de lait
- 500 g de haddock, sans la peau, coupé en morceaux
- 15 g de ciboulette fraîche, ciselée
- 15 g d'aneth frais, équeuté et ciselé
- 20 g de jus d'orange fraîchement pressé
- 20 g de jus de citron fraîchement pressé
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g de fromage frais, type Madame Loïk
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 669.8 kJ / 159.3 kcal
- Białko
- 19.3 g
- Węglowodany
- 3.7 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarama et ses miniblinis
1 Std. 45 Min
Rillettes roses de thon au pamplemousse
15min
Rillettes aux deux saumons
1j
Tartinade aux deux saumons et citron vert
25 min
Rillette de sardine au citron
5 min
Rillettes aux deux saumons
40 min
Rillettes de maquereau
5 min
Rillettes de maquereau, tomates confites et coriandre
25 min
Rillettes aux deux saumons
3 godz. 25 min
Rillettes de maquereaux aux pruneaux
25 min
Rillettes de maquereau
1j 30 menit
Rillettes de maquereau au fromage frais et aux herbes
1j