
Urządzenia i Akcesoria
Bröselknödel
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
36 Stücke
Składniki
-
frische Petersilie Blättchen abgezupft2 Stängel
-
Butter in Stücken150 g
-
Milch260 g
-
Semmelbrösel (opcjonalnie) je nach Feuchtigkeit der Masse 10-50 g mehr150 g
-
Semmelwürfel90 g
-
Eier (Größe M)2
-
Salz1 TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen½ TL
-
Muskat, gemahlen2 - 3 Prisen
-
Wasser1000 g
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
62 kcal /
261 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
118 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Suppen Einlagen
10 Przepisów
Austria
Austria