Urządzenia i Akcesoria
Bröselknödel
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
36 Stücke
Składniki
-
frische Petersilie Blättchen abgezupft2 Stängel
-
Butter in Stücken150 g
-
Milch260 g
-
Semmelbrösel (opcjonalnie) je nach Feuchtigkeit der Masse 10-50 g mehr150 g
-
Semmelwürfel90 g
-
Eier (Größe M)2
-
Salz1 TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen½ TL
-
Muskat, gemahlen2 - 3 Prisen
-
1000 g klare SuppeWasser1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
118 mg
Białko
2 g
Kalorie
261 kJ /
62 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Suppen Einlagen
10 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Fleischstrudel für Suppe
40 min
Eierschöberl
1 godz.
Wurstknödel
1 godz. 20 min
Butternockerl
40 min
Mohnnudeln
1 godz. 30 min
Eiernockerl
30 min
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1 godz. 25 min
Erdäpfelgulasch
1 godz. 10 min
Rahmsuppe mit Fisolen
35 min
Kaspressknödelsuppe
1 godz. 35 min
Kräuterschöberlsuppe
35 min
Frittaten
30 min