Urządzenia i Akcesoria
Marillennektar
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
7 Flaschen
Składniki
-
frische Marillen entkernt, geviertelt (siehe Variation)900 g
-
Wasser530 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst40 g
-
Zucker450 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Flasche
Białko
1 g
Kalorie
1342 kJ /
320 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marillenröster
30 min
Marillenmarmelade
35 min
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1 godz. 25 min
Marilleneis
15 min
Marillenlikör mit Chili
50 min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 godz. 5 min
Zitronenmelissesirup
5 godz. 10 min
Ribisel-Apfelessig
4 godz. 20 min
Ribiselgelee
55 min
Powidl
8 godz.
Zwetschkenröster
1 godz. 30 min
Mini-Schaumrollen
1 godz. 40 min