Urządzenia i Akcesoria
Butternockerl
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
20 Stück
Składniki
-
Eier (Größe M)4
-
Salz¼ - ½ TL
-
Muskatnuss, frisch gerieben2 - 3 Prisen
-
Butter kalt100 g
-
Weizenmehl, griffig150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
2 g
Kalorie
333 kJ /
80 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frittaten
30 min
Fleischstrudel für Suppe
40 min
Bröselknödel
40 min
Kräuterschöberlsuppe
35 min
Käsenockerl "Tricolore"
50 min
Eierschöberl
1 godz.
Erdäpfelsuppe mit Speck-Zwiebeln
55 min
Kaspressknödelsuppe
1 godz. 35 min
Polsterzipfl
2 godz. 10 min
Wurstknödel
1 godz. 20 min
Mohnnudeln
1 godz. 30 min
Erdäpfelgulasch
1 godz. 10 min