Langoustines aux fèves et pata negra

Langoustines aux fèves et pata negra

4.0 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 12 langoustines
  • du sel, à discrétion
  • du poivre moulu, à discrétion
  • 450 g d'eau
  • 400 g de fèves fraîches écossées (1,5 kg de fèves en cosses)
  • 25 g d'huile d'olive et 1 c. à soupe
  • 150 g de jambon ibérique type pata negra, en tranches
  • 5 brins de thym frais

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 49 g
Kalorie 1716 kJ / 408 kcal
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...