Langoustines aux fèves et pata negra
TM6 TM5

Langoustines aux fèves et pata negra

4.0 (4 oceny)

Składniki

  • 12 langoustines
  • du sel, à discrétion
  • du poivre moulu, à discrétion
  • 450 g d'eau
  • 400 g de fèves fraîches, écossées (1,5 kg de fèves en cosses)
  • 25 g d'huile d'olive, et 1 c. à soupe
  • 150 g de jambon ibérique, type pata negra, en tranches
  • 5 brins de thym frais

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1716 kJ / 408 kcal
Białko
49 g
Węglowodany
17 g
Tłuszcz
15 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy