Minestra saporita di pasta e verdure
TM6

Minestra saporita di pasta e verdure

4.7 (111 ocen)

Składniki

  • 20 - 25 g di olio di oliva
  • 100 - 150 g di misto per soffritto (cipolla, cipollotti, porri), a pezzi (2 cm)
  • 350 - 400 g di verdure miste (zucchine, carote, zucca, pomodori, patate), a pezzi (2 cm)
  • 50 g di verdure miste surgelate (opcjonalnie)
    lub 50 g di piselli surgelati (opcjonalnie)
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
    lub 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
    lub ½ - 1 cucchiaio di salsa di soia
  • 60 - 80 g di pasta per minestra

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
670 kJ / 160 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
20 g
Tłuszcz
5 g
Błonnik
3.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy