Minestra saporita di pasta e verdure

Minestra saporita di pasta e verdure

4.8 156 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 20 - 25 g di olio di oliva
  • 100 - 150 g di misto per soffritto (cipolla, cipollotti, porri), a pezzi (2 cm)
  • 350 - 400 g di verdure miste (zucchine, carote, zucca, pomodori, patate), a pezzi (2 cm)
  • 50 g di verdure miste surgelate (opcjonalnie)
    50 g di piselli surgelati
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
    1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
    ½ - 1 cucchiaio di salsa di soia
  • 60 - 80 g di pasta per minestra

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 5 g
Kalorie 670 kJ / 160 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 3.8 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...