Omelette prosciutto e funghi

Omelette prosciutto e funghi

4.4 96 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

Funghi insaporiti
  • 30 g di acqua
  • 300 g di funghi champignon freschi interi o a metà
  • 20 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Omelette
  • 8 uova
  • 60 g di latte
  • 1 cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
  • 120 g di prosciutto cotto tagliato sottile

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1026.9 mg
Białko 20.6 g
Kalorie 1131 kJ / 270.3 kcal
Tłuszcz 18.9 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 4.2 g
Węglowodany 4.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...